Aykasa – lådor till barnrummet

Aykasa – lådor till barnrummetAykasa är de enormt populära vikboxarna som gör det enkelt för dig att sortera och organisera ditt barns leksaker, böcker, nallar, kläder och mycket mer. De multifunktionella vikboxarna i alla möjliga vackra färger kan användas på en mängd olika sätt som alla gör det lite lättare för dig att vara förälder. Aykasa ger dig möjlighet att träna på att städa upp med ditt barn från tidig ålder och på så sätt skapa goda vanor som ger mer vinst i vardagen.

Det finns inga gränser för vad du kan använda de fina vikboxarna från Aykasa till. Aykasa vikboxar finns i tre olika storlekar: Mini, Medium och Maxi. Mini vikboxarna mäter 26,5x17x10,5 centimeter och är perfekta för att förvara några av de lite mindre leksakerna och kläderna. Mellan lådorna mäter 40x30x14,5 cm och är superbra för förvaring av böcker, nallar och inte minst lite större leksaker. Maxi mäter 40x60x15,5 centimeter och är därför för de stora sakerna som också måste få plats någonstans i barnrummet eller i garderoben.

Hur man använder Aykasa i barnrummet
Det finns alla möjliga möjligheter med de multifunktionella lådorna och det är nästan bara fantasin som sätter gränser för vad du kan använda lådorna till. Nedan kommer vi med några förslag på hur du till exempel kan använda lådorna som en aktiv del av inredningen i barnrummet.

Personlig förvaring – Förvaring i barnrummet kan vara svårt att knäcka koden för. Ofta blir det bara opersonliga genomskinliga plastlådor, men med Aykasas vikkartonger gör du inte bara förvaringen snygg utan också personlig. Vikboxarna hittar du i alla färger och därför kan du definitivt även hitta lådor i ditt barns favoritfärger. Det kommer utan tvekan att pryda barnrummet och kanske till och med göra det lite roligare att städa efter lek.

Dekorationer som organiserar – De fina vikboxarna kan färgkombineras på olika sätt så att du får precis den look du vill ha. På så sätt kan du organisera barnrummet samtidigt som lådorna också är riktigt fina att ha stående framme. På så sätt blir de vikbara lådorna inte bara förvaring, utan en central del av inredningen och inredningen av barnrummet. Och om lådorna ens är i ditt barns favoritfärger kommer de definitivt att bli en hit!

Lådor som kan staplas – En sak som är riktigt smart med vikboxarna är att de är designade så att de går att stapla. Genom att lägga ner en av ändarna och stapla flera lådor ovanpå varandra gör du små hyllor som till exempel kan sätta böcker, skor eller annat fint inuti. Det är en rolig twist på förvaring istället för att bara lägga dem bredvid varandra.

Fällbara lådor för kreativ förvaring
Aykasa förvaringslådor är verkligen det självklara valet för dig som vill skapa mer ordning i barnrummet på ett kreativt och personligt sätt. Utforska Aykasas universum och hitta inspiration till de många sätt du kan använda lådorna på och hur du kombinerar färgerna och storlekarna på tvären. Med Aykasa kan du skapa en personlig inredning och organisation i barnrummet med något så enkelt som vikkartonger.